Tarieven

(de tarieven zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor kleine bedrijven (eenmanszaken bijv.)

 

Uurtarief

Er zijn twee categorieën uurtarief:

 • Uurtarief werkzaamheden “afleveren op adres” € 25,-
 •  Uurtarief werkzaamheden “op locatie” € 35,- (eerste uur volledig, daarna per 15 minuten, geen voorrijkosten binnen 25 kilometer van Goch)

Het voordeligste is om uw computer af te leveren op het adres van daveweetraad.nl in Goch. Sommige werkzaamheden houden in dat er een tijd gewacht moet worden. Een virusscan kan al snel een uur duren. Combineer dat met updates, problemen oplossen en dergelijke, dan kan het zo maar zijn dat een computer 3-4 uur staat te pruttelen, terwijl de daadwerkelijk gewerkte tijd maar anderhalf uur is.

Als u de computer bij mij aflevert, betaalt u alleen voor de daadwerkelijke werkzaamheden en niet voor mijn aanwezigheid bij u thuis. Zo gezellig ben ik nou ook weer niet dat u daar geld voor over moet hebben… 😉

Fixed Price tarieven

(op basis van afleveren computer op adres van daveweetraad.nl)

 •  Virus, spyware en malware vrij maken van pc : € 50,- (inclusief installatie freeware tools op uw computer, zodat u vanaf dat moment een beter beschermde PC mee terug neemt.)
 •  Installatie Windows, inclusief de meeste recente drivers voor uw hardware, en alle recente Microsoft Updates, een virusscanners en eventuele klantenwensen zoals partitionering en de locatie van “Mijn documenten” : € 50,- (Let op, dit is exclusief de prijs van de Windows licentie!)
 • “Bestaande installatie optimalisatie”.
  Deze dienst is de uitgebreide variant van de virusvrij maken dienst, met als toevoeging dat uw windows up-to-date wordt gemaakt (denk aan uw licentie!) uw register opgeschoond, de harde schijven gedefragmenteerd, oude software verwijderd en uw drivers allemaal op de nieuwste stand gebracht worden en de computer intern wordt gereinigd.
  Kortom, een “grote beurt” voor uw PC! € 85,-
 • pc ophaal- en brengservice binnen een radius van 25 kilometer vanuit Goch, inclusief ontkoppelen bij het halen en weer aansluiten bij het brengen, en een klantacceptatie van de geleverde diensten op locatie. (Maximaal een half uur): € 40,-
 •  Het is mogelijk om tijdens de reparatietijd een computer te huren voor een vast bedrag van € 25,-. Hierop zijn alle noodzakelijke programma’s geïnstalleerd zoals Office en diverse webbrowsers, zodat u toch kunt internetten en via webmail uw email kunt bijhouden.
 • Technische consult per email: € 5,- per vraag. Hiervoor krijgt u een uitgebreid antwoord op uw vraag, met een duidelijke onderbouwing. Betaling dient te geschieden voor het ontvangen van het antwoord.

Beoordelingen:

Ik ken Dave niet anders dan iemand die altijd wel een oplossing kent voor problemen waar je tegen aan loopt. Zijn uitgebreide kennis en vermogen dit in wisselende situaties toe te passen brengt een oplossing al snel dichtbij. En als je dan (net als ik, ahum) net iets meer weet van hard- en software, dan weet Dave met zijn luchtig, begrijpelijk geschreven blogs vaak net die ene tip te geven die zelfs de doorgewinterde ICT-nerd tot nieuwe inzichten brengt. Ik kan oprecht zeggen dat Dave mij in de afgelopen jaren veel on hand kennis heeft bijgebracht 🙂

Jos   

Dave weet Raad is mijn rots in de computerbranding.

Mijn noodkreten worden aangehoord en met humor, list ende vaerdigheid opgelost.
Één belletje en mijn laptop wordt op spookachtige wijze overgenomen, waarbij ik met verbazing toekijk hoe de cursor, bijna te snel voor het oog, heen en weer zwiept van scherm naar scherm.
Een uur later het verlossende telefoontje: "Hij doetut weer, hoor! Beetje meuk verwijderd en geupdate, hij moet nu stúkken sneller zijn."

Zo'n persoonlijke computerguru, dat gun je toch iederéén?

Pauline Böckling   

Archieven